Директорът на държавната психиатрична болница  Свети Иван Рилски“ д-р Цветеслава Гълъбова смята,

...
Директорът на държавната психиатрична болница  Свети Иван Рилски“ д-р Цветеслава Гълъбова смята,
Коментари Харесай

Топ психиатър: Георги Семерджиев е типичен психопат!

Директорът на държавната психиатрична болница   " Свети Иван Рилски “ д-р Цветеслава Гълъбова счита, че обществото ни страда от " психопатизация “. 

" Това е системно безнаказано, безконтролно и обществено нечувствително държание като това на провокиралия тежката злополука до хотел " Хемус " в столицата, при която починаха две дами ", сподели тя пред Дарик Радио.

По думите й посоченият за причинител Георги Семерджиев е типичният умопобъркан. 

По-рано във връзка случая тя написа във Facebook: 

" Някакъв " с голям брой престъпни регистрации, вкл.за наркоразпространение, с 50 наказателни постановления, с подправени номера на колата " с висока скорост се удря в асансьора на метростанцията и колата се разцепва. ИДИОТЪТ УБИВА две девойки, пешеходки.

ИДИОТЪТ-ПСИХОПАТ и спътничката му, също не по-малък глупак от него са избягали от мястото на злополуката. Вероятно са били друсани и пияни. Ще бъдат открити, ще бъдат съдени, евентуално ще бъдат наказани, само че двете девойки няма да се върнат. А тези две друсалки ще продължат с безусловно безсмисления си празен живот, в който пиенето, опиатите и бързите коли са полезност.

А за какво нищо не е подхванато и не се подхваща против гонките и меренето на самочувствието и п....те на всякакви умствено изгладени човеци с мощни коли по кръстовища и булеварди в София, е друга тематика ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР